Alla bladen till bakaxel

Alla bladen till bakfjädrarna har jag kapat till och lämnat till smeden för att kurva till dem till rätt böj .En annan hjälper mig med att böja till huvudbladen.

Nya förstärkningplåtar för reservhjulet tillverkat efter en mall som fanns delvis kvar. Jag har även tillverkat nitar till beslaget.

Jag fick lite hjälp med att tillverka svepet till bensintanken. Gavlarna har jag tillverkat genom att göra ett verktyg som pressar dom.

Ett besök i Värnamo hos Mats han hade plockat lite bland sin prylar jag fick skärmstaget mellan skärmarna där lyktorna sitter på och några rostiga lyktkåpor samt några renoverbara bakskärmar.

Bakaxelprojketet går framåt. Greg på WOKR har skickat lite ritningar. John Stokes skrev från New Zeeland ett E-mail. Han skrev att International lastbil från1936-41 har samma utbytbara delar i bakaxeln som för Willys8. Även växellådan kanske med nr Borg-Wagner WX2068-2069

Kylarmaskeringen fick att fall framåt med ritningar från WOKR. Jag satte även in en annons i WOKR medlemstidning hoppas på svar där.

Motordelen har fått en knuff i rätt riktning också genom att jag tillverkat alla 29 muttrarna samt härdat dem också.