I år fortsatte jag

I år fortsatte jag med arbetet som jag påbörjade i december förra året. Det innebär att jag fortsätter med att göra hela karossen med skärmar klar för lackering. Det innebär att leta efter små bucklor och bulor med hjälp av belysning från sidan. Jag fick då göra om bakre plåtarna samt att jag fick svetsa och göra om delar för att bättre passning. Huvplåtarna har också justeras för bra passning. Vänster bakdörr fick justeras så att den fungerar bättre när man stänger den.

Stötdämparna är klara. Efter jag har plockat ihop dom och målat dom svarta. Nästa steg är att monterat dem i ramen och tillverka gummidelar för armarna som sitter i änden på stötdämparen mot axeln.

Det andra stora jobbet har varit att tillverka allister för fotstegen. Jag började med att mäta de små fragmenten som jag hade kvar. Göra en ankel mall. Efter det tillverkade jag ett verktyg för att pressa den ena kanten och så att jag kunde få den rätta böjen. Efter det monterar jag på en allist som är platt med lite frästas spår i. Jag monterar den med pinnbult som jag gängar i listen och montera med mutter på fotsteget undersida.

Topplocket står fortfarande kvar på förtaget som ska svetsa det- mycket att göra.

rightside5

rearplates

hoodplate

engine9

divruntrim

shockabs1

runntrim

runningtool