Jag har sandblästrat

Jag har sandblästrat ramen och fått den grundmålad med rostskyddsprimer.

Skickade massa mail till många personer i Sverige, Danmark och Norge jag har inte fått några svar ännu.

Började känna på topplocksbultar samt att plockade ner delarna på motorn. Fyra kolvar sitter fast. Nu gäller det att tänka till.

Jag har besökt Mats i Värnamo fick mycket goda råd hur det är att plocka i Willys . Jag fick titta på hans fina Willys Six 2 dörrar 1931.Han kanske har lite fler delar han ska titta vad som kan vara aktuellt. Fick låna hans maskering samt några smådelar för att se efter så jag kunde titta på hur mycket som var lika och kanske ha som mall när/om jag nytillverkar själv .

Monterade ihop hela bilen med hjälp av smältlim ,spånskiva, maskeringstejp .Jag byggde upp en ställning inne i karossen för att hålla alla delar på plats. Tillsammans med många tvingar och skruvar.