Det har redan blivit

Det har redan blivit november när jag skriver igen.
Under oktober har jag gjort nya delar till handtagen. Jag fick göra ett verktyg till att pressa mässingsplåten för den yttre delen på handtaget. Efter mycket testande -det gick åt många timmar! Jag tog beslutet att endast
göra en handtags ytter-del helt ny och behålla de gamla med lite justeringar. Som sagt efter många timmars testning.
Jag har gjort nya glas u-lister i plåt för att hålla glaset i nederkant som i sin tur sitter i mekanismen. Passade framrutan med alla delar. Den är klar för målning,gummilist och glas.
Levererade framaxeln till Sören han ska fixa spindlarna, spindelbult och bussningar med de nya trycklagren som jag fått rätt nummer och dimensioner från WOKR.Som blir exakt som orginalet.
Alla lagren till framaxeln har kommit.
Monterade framfjädrarna med hänken och bultar i ramen.
Plåtgolvet under baksätet har lagats och svetsats på plats och fått ett lager med svart färg.
Trägolvet där bak och fram är vad jag jobbar med just nu. För att det ska passa måste jag även montera rattstången och sprängkåpan för koppling och växellådan. Detta för att se hur pedalerna ska passa i golvet.
Jag har även arbetat med framsätes -mekanismen som drar sättet fram och tillbaka Jag har rengjort blästrat, testat och gängat alla hål.
Jag tackar Mike Barbour som har hjälpt mig med foto och mått till framsätet och bakre kofångaren. Kofångaren får jag hjälp att böja och kupa till ”rätt” form.
Kylarmaskeringen och strålkastarna har skeppats från USA till Sverige och jag hoppas få dem i november eller december.

floorrear

frontseat

frontspring

frontwin

hand1

hand2

toeboard

window