Har monterat allt

Har monterat allt träet i dörrarna fernissat allt. Fortsatt med att passa dörrarna på vänster sida.

Kom fram till att jag har mätt fel i taket måste svetsa om för att det har kommit skevt. Kapade -svetsade igen. Alla dörrmekanismer på plats. See picture.See picture.

Alla dörrhandtagen invändigt i mycket dåligt skick. Jag måste få tag i andra eller göra nya. Jag tror att det blir knepigt för att det är så många ränder i handtaget. Måste hitta en lösning på det innan jag fortsätter med att tillverka-kanske.!!!!Köpa troligtvis till A-ford.

Alla delar är på plats för att dörrarna ska fungera korrekt allt målat..

Allt trä och mekanik under högra bakrutan lagat. Handtaget kanske jag kan använda!!!

See picture..See picture.

Jag tror jag har någon generator jag har funderat ut hur jag ska fixa en startmotor. Annars svårt att få tag i som reservdel.(omöjligt??)

Bakfjädrarna måste tillverkas. Hittar inga som passar trots många telefonsamtal. Har fått mått från Greg och Paul i WOKR. Kanske kan använda från en sexas chassie.

Hoppas hitta en lösning på bakaxeln.

Annonsläsning och jag fick napp en person i Skövde han har fyra trådekerhjul till Willys i mycket bra skick sa han. Hoppas!!!!

Funderar på säten både bak och fram hur göra med fjäderstommar. Den jag har är mycket dålig knappt går att använda till mått. Däremot har jag allt trä. Måste tillverka allt det går att använda som mallar. För övrigt har jag bilder från 1931 från Svensk Motortidning

Instrumentpanel saknas. HJÄLP!!!

doorho1

doorho2

inred5

mekanism